01. Akut Stöd

Jag vet inte vad jag ska göra..

2013-09-06 10:44 #0 av: [Rift]

Jag mår så jävla dålig, har till och med stundvis självmordstankar.. jag är snart 23 år gammal och jag har misslyckat med precis allt. jag har inte körkort, jag har inte flyttat hemifrån, jag har inte jobb, jag har inte akassa (försäkringskassans bidrag går ut i dec), jag har förfan inte ens högskolekompetens... jag blir galen av att bo hemma och det känns som om jag är helt bortkommen och oälskad och ingen lyssnar på mig.. jag måste verkligen flytta ut men jag vet inte om jag vill bo kvar i den här staden men jag vill ändå inte flytta ifrån familjen och jag vill inte gå på soc och jag har inget körkort så jag är ganska fast. jag tror jag behöver terapi men jag har inget jobb och jag tror inte soc betalar för terapi (är rätt säker på att jag har social fobi och kanske även nått annat för just nu så funkar jag verkligen inte) och jag har inte råd med allt. och jag har verkligen ingen jag kan prata om det här med. har inte ens någon kompis kvar. vad ska jag göra?

Anmäl
2013-09-14 20:44 #1 av: Disturbed-Angel

Ring till din närmsta vårdcentrals psykiatriska avdelning och fråga. Jag fick en psykolog som kom hem till mig eftersom jag var för sjuk för att ta mig till vårdcentralen och ett tag tog de inte betalt. Så kan hända att de är snälla på den psykiatrin och att ni kan komma överens om något.  


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.