O.T Dagbok

Misslyckat liv

2012-10-23 19:00 #0 av: [littlecat]1

Känner att mitt liv är så himla misslyckat...

Jag ger upp, släpper bara allt, struntar i allt, jag orkar inte bry mig längre om någonting, mitt liv är så misslyckat.

Anmäl
2012-10-23 20:34 #1 av: PiganX

Varför känner du att ditt liv är misslyckat?

Anmäl
2012-10-23 20:45 #2 av: [littlecat]1

Jag har ingenting att leva för... När jag kommer hem efter skolan ser jag inte fram emot något, jag har bara lagt av helt med läxor och sånt för att jag inte har någon ork, när jag kommer hem på helger är det likadant, jag jobbar först någon timme, sen har jag inget att se fram emot. Har en kompis, och henne kan jag vara med en dag på helger, eller inte alls, sen är min mamma inte ens hemma när jag kommer hem, så då är jag hur som helst själv och gör ingenting. Jag gör verkligen ingenting av mitt liv. Jag är ju bara 17 år och gör ingenting... Hur kommer resten av livet se ut då...

Anmäl
2012-11-09 14:05 #3 av: Roamer

Det kommer bli bättre. Livet som vuxen skiljer en hel del från livet som studerande tonåring. Visst stämmer det att livet blir vad man gör det till men ofta så händer saker som är helt oväntade men bara blir helt underbara, och då får man ta tillvara på de ögonblicken och spara dem som de gåvor de är.

Hitta något som du tycker verkar kul och/eller inspirerande och börja ta reda på mer information om det. Kan vara allt från sportaktiviteter till frimärkssamlingar eller katastrofinsatser. Något finns det som kommer få dig att le lite extra och det är vad du ska pyssla med.

Anmäl
2012-11-09 23:36 #4 av: Perly

#2 Finns inte inte något du är intresserad av? Ridning? fotboll? teckning? etc etc?

Alltid Oavsett

Anmäl
2012-11-13 09:44 #5 av: royale

Känner igen mig där :( även fast man har saker man kan göra så är man inte ett dugg engagerad fast man egentligen vill..

Anmäl
2012-11-13 09:58 #6 av: Roamer

Låter som du behöver träffa någon som jobbar med detta, eventuellt få något för att komma förbi din nuvarande depression. När de saker som normalt är kul inte känns roliga längre är det ett väldigt tydligt symptom och bör tas på allvar.

Anmäl
2012-11-14 20:36 #7 av: Monsva

Instämmer med #6.

 Jag tror du har en depression och behöver professionell hjälp. Börja med att kontakta din vårdcentral så hjälper de dig vidare. Har man en depression kan man behöva mediciner och eller samtalskontakt. Vid depressionssjukdommar är det ofta fel på signalsubstanser vid nervöverföringen i hjärnan. Inte konstigare att man behöver medicin mot det än kroppsliga sjukdomar.

Så vänta inte - ring vårdcentralen i morgon. För det finns hjälp att få!

Kram till dig!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.